Esta secció reflexa les aparicions del nostre poble als mitjans de comunicació, tant escrits com audiovisuals, de que vam tenir constància fins a finals de l'any 98. N'he han hagut més en estos darrers anys, sobretot pel tema de Gerard Porres, a qui mai oblidarem, i al tema de la família xinesa amb la qual el poble dels Muntells s'hi va volcar fins a reunir-la. Seguim recollint informació i la penjarem en la mesura del possible. Si trobeu alguna informació sobre el poble, escriviu-mos: L'adreça està en format GIF expressament per evitar l'Spam. Si us plau, escriviu l'adreça manualment en el vostre programa de correu. Gràcies!

Revista Ronda-Ibèria (Febrer de 1994): Apareixen fotos de dos personatges dels Muntells (lo tio Blanco i Pepito lo guarda) en un reportatge sobre el delta de l'Ebre. No se menciona lo poble en cap moment.

  (1997):  Se parla dels Muntells en el projecte de la construcció d'un minitransvassament d'aigües de l'Ebre para lo poble i poblacions veïnes.

Diari de Tarragona (27 de Febrer de 1998): Article d'Antoni Panadés a la secció "Baix Ebre / Montsià" titulat "Els Muntells i l'Arrabal ", que parla sobre el passat del poble d'Els Muntells. Esta informació va ser facilitada per Ana Mª de Pataquera i està resumida en l'apartat Passat d'esta web.

Diari de Tarragona (10 de Setembre de 1998): Apareix citat lo Festival de Rock solidari amb Gerard Porres celebrat a la Discoteca Delta, en la participació del grup local "Phelinos", i lo grup d'Ulldecona "Paco Tilla".


Tema "Cinc generacions Vives"

Telenotícies Migdia (19 de març de 1998): La familia coneguda als Muntells com los Nassis, apareix a les notícies degut a que són la primera família a Catalunya en tenir cinc generacions vives, després del naixement la matinada del 15 de març, de la cinquena generació. Apareixen imatges de la família i de la casa que tenen a les afores del poble.

(20 de març de 1998):  Se parla en la secció "La Revista" sobre  este tema, incloent declaracions dels protagonistes.  Pitjeu aquí para vore la pàgina electrònica en qüestió.

Programa "Gente" (24 de març de 1998):  S'emet un breu reportatge sobre el tema amb entrevistes al rebesiaio, la besiaia, la iaia i la mare del petit Aleix (nom del nouvingut), i apareixen imatges del pare i altres familiars. No s'anomena en cap moment Els Muntells, ja que se diu que viuen a una masia d'Amposta.


Al cinema

 "Asunto interno" (18 d'Abril de 1998):  Emissió per  Canal + de la pel·lícula "Asunto Interno", rodada al delta, i dos seqüéncies rodades als Muntells. Concretament a l'era del "tio Vailo" (1'45''), i a la Discoteca Delta i al seu Parking (3'12''). Esta pel·lícula només va ser estrenada durant uns mesos, al Cinema Méliés de Barcelona, propietat del director de la pel·lícula. Apreteu aquí per veure una sinopsi i informació sobre la película.

"Delta" (Gener de 2004): Emissió dins de l'espai, "Estrenes de TV3", de la pel·lícula "Delta" de la productora Bausan Films, rodada en la seva majoria al delta, i amb tres seqüències on surt lo poble. Una al supermercat de "Juana" i al carrer Major, l'altra a l'entrada del poble per l'Avinguda de Sant Llorenç, i l'última davant del de "Pataquera". El poble es menciona en dues ocasions en els diàlegs de la pel·lícula, i a més apareix Sandra, la filla de Juana, fent de caixera del supermercat i té alguna frase amb el protagonista. Properament podreu veure una secció especial amb alguns fotogrames de la pel·lícula on hi apareix Els Muntells.

A la Ràdio

Amposta Ràdio (21 de Novembre de 1998):  Dins del programa sobre Internet "Vuvuvú Tubal" d'Amposta Ràdio, i en companyia del Professor Pengo, Kuentin i Anny, és entrevistat Jordi, un dels creadors d'esta Web, parlant de la Web Muntellera i en especial de la del Traductor.

Copyright © 1998-2004 Xolda Productions